Over ons2024-05-15T12:19:26+00:00

OVER ONS

Ons Team

Ons Team bestaat uit zowel mannelijke en vrouwelijke videografen met jarenlange ervaring in de filmindustrie.
Dat maakt ons team speciaal, omdat vooral een vrouwelijke videograaf een bruid op haar huwelijksdag écht kan begrijpen.
Door deze samenwerking met talenten uit de regio hebben wij de mogelijkheid om de juiste videografen en film editors te combineren voor de mooiste filmresultaten
Hebben jullie interesse in Onze Film? Wij komen graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek.

Angelo Di Totto

Het maken van bruidsfilms is een van de leukste dingen om te doen als videograaf. Er is dan ook niets specialer om op een creatieve wijze deze dag vast te mogen leggen.

Marlon2

Marlon van der Weide

Alles aan het mogen filmen van deze unieke dag is speciaal, maar ook de reacties achteraf zijn onbetaalbaar. Ik vind het geweldig om net die momenten en details in een film te verwerken zodat de sfeer en het gevoel van die belangrijke dag nooit verloren gaat.

Kyara

Kyara Ottenheijm

Het maken van een bruiloft video is geweldig om te doen! Je mag een dag meelopen met de mooiste dag van iemands leven. Hoe bijzonder is het dat wij dit ook nog op een hele mooie manier mogen vast leggen?

Gio

Guillaume Souren

Elke bruiloft is een unieke ervaring om bij te wonen. Om daar een film van te maken, in samenwerking met het bruidspaar, is fantastisch werk. Keer op keer de blije gezichten: hun gelukkigste dag op film, daar doe ik het voor!

Joel

Joël Theelen

Het gevoel dat je krijgt wanneer je de mooiste momenten van een trouwerij op beeld en geluid vast hebt gelegd is geweldig. Het motiveert daarom ook om telkens weer de lat hoger te leggen om zo de meest unieke en meest magische beelden vast te leggen.

Contact

Onze studio

Trouwvideo uit Limburg

Onze Film is een trouwfilm studio gevestigd in Limburg. Hier monteren we de gefilmde beelden van de bruiloft aan elkaar. Onze bruidsparen krijgen niet zomaar een trouwfilm, maar een uniek, kwalitatief eindproduct die na jaren nog met plezier bekeken kan worden samen met familie en vrienden. Doordat wij blijven zoeken naar nieuwe manieren en mooie stijlen om te filmen is het voor ons mogelijk elke bruiloft op een unieke manier vast te leggen.

Door de jarenlange ervaring en opleidingen van onze videograven in de filmindustrie weten wij hoe we op een cinematografische wijze jullie romantisch verhaal in beeld kunnen brengen. Zo zorgen wij ervoor dat het bruidspaar hun film met een lach en een traan terug kunnen kijken.

Kom gerust eens langs in onze studio in Sittard, Limburg.
Maak vandaag nog een afspraak.

  • Studio Slide 3
  • Studio Slide 2
  • Studio Slide 4
  • Studio Slide 6

Kenmerken

4k

Wij filmen altijd alle beelden in HD of 4K. Hierdoor zal, in combinatie met onze vaardigheden, alles scherp en stijlvol in beeld worden gebracht.

Muziek

Op basis van jullie gekozen pakket mogen jullie 1 of 2 eigen speciale liedjes uitkiezen voor in jullie film. Weten jullie nog niet zo goed welke? Geen probleem, wij kunnen ook een muzieklijst aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

Speech

Speciale momenten zoals de geloften en speeches van familie en vrienden worden op professionele wijze opgenomen en gemonteerd in de film.

Team

Onze Film heeft een team met vrouwelijke videografen. Dit vinden wij belangrijk, want alleen een vrouwelijke videograaf kan een bruid op haar huwelijksdag écht begrijpen.

Tijd

Wij vinden het belangrijk om net dat beetje extra te geven. Daarom doen wij niet moeilijk als we een half uurtje langer moeten blijven om het perfecte moment nog te kunnen filmen.

Afstand

Bevindt jullie trouwlocatie zich binnen 10km van Heerlen? Dan hoeven geen extra reiskosten van €0,20 per kilometer in rekening gebracht te worden bovenop de totaalprijs.

Go to Top